Επιστροφές

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων – Το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον καταναλωτή.

Μετά την αποστολή/παραλαβή του Εμπορεύματος και εφόσον είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής σας δραστηριότητας (εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική), τότε έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα πωληθέντα Εμπορεύματα αζημίως (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής που αναλαμβάνετε εσείς) και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των Εμπορευμάτων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των Εμπορευμάτων. Το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που το τίμημα των Εμπορευμάτων έχει καταβληθεί στα φυσικά κατάστηματα της Εταιρείας και ταυτόχρονα αυτά έχουν παραληφθεί από το εν λόγω φυσικά κατάστηματα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης (οπου δέν χωρεί υπαναχώρηση και η επιστροφή δεν επιτρέπεται):
1) Για ειδικές παραγγελίες ή κατασκευή.
2) Όπου τα προϊόντα έχουν τροποποιηθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη.
3) Σε προϊόντα που προσφέρονται σε προνομιακή τιμή (προσφορές – εκπτώσεις).
4) Σε εποχιακά προϊόντα (χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά, καλοκαιρινά, Αγ.Βαλεντίνου).
5) Για φθορές που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά.
5) Για φθορές που έχουν προκληθεί κατά το άνοιγμα της συσκευασίας ή και την χρήση του προιόντος, για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.
6) Σε είδη τροφίμων.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές αυστηρώς μόνον εφόσον τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση. Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο του καταστήματός μας.
2) Η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει αλλοιωθεί ή λερωθεί, αλλά είναι σε άριστη κατάσταση.
3) Το προϊόν επιστρέφεται σε ασφαλή συσκευασία, ώστε να μην φθαρεί κατά την μεταφορά του. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος.
4) Η συσκευασια να περιέχει την αρχική ποσότητα και όχι μέρος αυτής.
5) Μαζί με το προϊόν να επιστραφούν άθικτα και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων – Υπαιτιότητα

Η Εταιρεία λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα Εμπορεύματα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Η Εταιρεια δεν ευθύνεται για τυχόν φθορές που προκλήθηκαν κατα την μεταφορά των προιόντων, καθως ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε μεταφορέας (Ταχυδρομείο-Courier-Μεταφορική εταιρεία).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας, πωλήθηκαν λανθασμένα ή ελαττωματικά ποιόντα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Απόκλιση Χρωμάτων

Η απόδοση των χρωμάτων δέν είναι ακριβή και έχουν απόκλιση απο το τελικό προιόν.