Τρόποι Παραγγελίας

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έχετε τις εξής επιλογές:

1) Να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο www.stroubas.gr/orders/
2) Να καλέσετε ένα από τα καταστήματά μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 20:00 (εκτός αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε δίνοντας τον κωδικό προϊόντος.
3) Να αποστείλετε την παραγγελία σας μέσω fax: 210 57 72 697 / 210 42 22 772
4) Να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας που βρίσκεται κοντά σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε.

Σημ.: Σε περίπτωση που θέλετε αλλαγή σε ήδη καταχωρημένη παραγγελία σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που δώσατε την παραγγελία σας, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσoυμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Η εκτέλεση της παραγγελία σας στο σύνολο της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργηθεί, μέσω του καταστήματος Interpack που επιλέξατε, εντός 2 εργάσιμων ημερών έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.